Iedere ''ponyfan'' droomt van een eigen pony, tijdens onze groepslessen wordt deze droom een klein beetje werkelijkheid!

Ons streven is om tijdens de groepslessen een optimale vertrouwensrelatie tussen ruiter en pony op te bouwen. Om deze relatie te krijgen en de pony's goed te leren begrijpen vinden wij omgang en verzorging voor en na de lessen erg belangrijk. Daarom bieden wij lessen aan van 90 minuten. De verzorging voor en na de les bestaat uit o.a. poetsen, op- en afzadelen, pony's afspuiten, toiletteren enz. De instructie zorgt ervoor dat elke les gezellig, afwisselend en leerzaam is voor ruiter en pony door tijdens de les bv. een parcourtje te lopen, over cavalleties te draven, een sprongetje te maken of rijden zonder zadel, ieder op zijn of haar eigen niveau. Na de les staat er limonade voor jullie klaar.

Onze groepslessen bestaan uit maximaal 5 ruiters per les waarbij individuele aandacht centraal staat. De groepslessen zijn bedoeld voor ruiters die de opstap/vervolgcursussen hebben gevolgd of gelijkwaardige rijervaring hebben.

Tarieven: 10 lessen van 90 minuten € 125,00

Voor ruiters die ruim voldoende rijervaring hebben (in overleg met ons) is er ook de mogelijkheid om naast de wekelijkse rijlessen op dezelfde pony extra te rijden tijdens onze uren ''begeleid vrijrijden'' 

Tarieven: 10 rittenkaart begeleid vrijrijden € 115,00


Zo komt jullie droom nog dichterbij!

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Curabitur pharetra dapibus pharetra. Donec interdum eros eu turpis pharetra et hendrerit est ornare. Etiam eu nulla sapien. Nullam ultricies posuere nunc, eget mollis nulla malesuada quis.

Opstapcursus